IT'S A TEAM SPORT.

DELIE werkt uitsluitend met enthousiaste en gedreven therapeuten die beschikken over alle expertise en knowhow om je kwalitatief te kunnen behandelen.

Iedere collega-kinesitherapeut beschikt bovendien over gelijklopende competenties.

Zo kun je bij DELIE door eender welke therapeut worden begeleid.

MEET THE TEAM

Olivier Delie.

‘Het menselijk lichaam fascineerde me als prille tiener al. Tel daar mijn passie voor sport bij, en het hoeft niet te verbazen dat ik revalidatiewetenschappen aan de UGent ging studeren. Tijdens mijn studies deed ik praktijkervaring op op het hoogste niveau van het profvoetbal, bij het A-elftal van Club Brugge. Daar werden mijn ambities als sportkinesitherapeut nog meer geprikkeld. Nadat ik in 2008 was afgestudeerd en kort in andere praktijken had gewerkt, besloot ik op eigen benen te staan en richtte ik een eigen zaak op die volledig aan mijn visie beantwoordde: DELIE.

Via specialisatieopleidingen in manuele therapie in binnen- en buitenland en een uitgebreide, 2-jarige specialisatie in myofasciale dry needling breidde ik mijn expertise uit. Op dit moment verruim ik mijn kennis en vaardigheden aan de hand van de toegepaste kinesiologie. Als medeoprichter en coach werk ik binnen ADLETIX op blessurepreventie bij sporters. Ik benader elke patiënt op een eerlijke en persoonlijke manier, en bied altijd een luisterend oor.’

Asset 2

Delfien Brugman.

‘Al van jongs af aan ben ik gedreven en sportief. Als 6-jarige begon ik met volleyballen en later, op mijn 15e, vertrok ik naar de topsportschool volleybal in Vilvoorde. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met kinesitherapie en van daaruit ontstond mijn interesse voor de job.

In 2017 studeerde ik af als sportkinesiste aan de UGent. Daarna haalde ik, terwijl ik al aan de slag was bij DELIE, een postgraduaat manuele therapie en dry needling. Ook vandaag nog blijf ik me bijscholen en leer ik nieuwe technieken aan. Ondertussen heb ik mijn carrière op het hoogste Belgische volleybalniveau achter de rug, en kan ik me helemaal focussen op het bijstaan van patiënten en sporters.'

Asset 3

Alexander Raedt.

‘Ik studeerde in 2018 af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de UGent. Tijdens mijn studies werkte ik een buitenlandse stage af in het Zwitserse Bauma. Ik vervolmaakte al verschillende opleidingen, waaronder EXOS performance coach, FIFA Diploma in sports medicine, manuele therapie IMFT en dry needling advanced courses.

Ik speel minivoetbal op amateurniveau, en daarnaast spring ik graag op de koersfiets voor een lange tocht met vrienden.

Ik probeer uit elke revalidatie het maximale te halen door het werk op de behandeltafel te combineren met een aangepast oefenschema. Zo kan ik mijn patiënten de tools aanreiken om zelf hun klacht onder controle te krijgen en het zo te houden.’

Delie profiles Leyla Hesna 602 A6022160620

Charlotte Tack.

‘Ik studeerde in juni 2019 af als sportkinesitherapeute aan de KU Leuven. Mijn honger naar kennis is echter niet te stillen. Daarom werk ik momenteel de opleiding manuele therapie af en er staan al enkele nieuwe opleidingen in mijn agenda, waaronder dry needling.

Na 13 jaar intensief dansen maakte ik de overstap naar de triatlonwereld. Een volledige marathon lopen is mijn uitdaging in 2021. Naast mijn werk bij DELIE engageer ik me ook als trainer bij de Kortrijkse zwemclub KZK en geef ik tweemaal per week functionele ‘droogtraining’ aan de zwemmers.

Ik geef elke dag het beste van mezelf. De motivatie van de revaliderende patiënt/sporter en de grote vreugde bij elke kleine stap in de goede richting werken aanstekelijk.’

Delie 240719 AG1 A1781 leylahesna hr

Lander Lobbestael.

‘Na een boeiende 5-jarige opleiding met stages in onder meer Londen en bij voetbalclub OHL, studeerde ik in 2019 af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie optie sportkinesitherapie aan de KU Leuven. Daarnaast vervolledigde ik in 2020 het postgraduaat manuele therapie aan de UGent. Zo kon ik eindelijk beginnen aan de carrière die ik begon na te jagen toen ik op mijn 10e mijn oom-kinesist bij AA Gent het veld zag oplopen voor een blessurebehandeling.

Als voormalig voetballer en wielrenner, en als fervent zwemmer, fietser en loper, ben ik zeer geïnteresseerd in het helpen van sporters en niet-sporters met blessures groot en klein. Naast manuele behandelingen gebruik ik vaak de oefenzaal om cliënten door correcte oefeningen krachtiger en mobieler te maken. Hierbij reik ik hun ook kennis rond blessure-inzicht en levensstijl aan, zodat zij hun klachten zelf beter onder controle kunnen krijgen.’

Delie 240719 AG1 A1766 bewerkt leylahesna hr

Lucas Decock.

‘In 2013 studeerde ik af als master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen aan de KULeuven. Tijdens deze opleiding waarbij ik mensen naar een hoger sportief niveau leerde te brengen, raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de revalidatie van sportletsels en het functioneren van het menselijk lichaam. Daarom studeerde ik verder als kinesitherapeut, afstudeerrichting sportrevalidatie.

Na mijn studies vervolmaakte ik me als manueel therapeut aan de VWMT in Mechelen. Momenteel ben ik bezig met de opleiding dry needling. De combinatie van beide opleidingen zorgt voor een completer onderzoek en behandeling van elke patiënt.

Omdat ik in de triatlon een nieuwe uitdaging heb gevonden, ben ik buiten de werkuren vaak aan het trainen. Ik vind het vooral belangrijk dat mensen plezier vinden in bewegen of sporten, net als ik.’

602 A8386deliehighres