6 W1 A0552 Leyla Hesna delie lr

IT'S A TEAM SPORT.

DELIE werkt uitsluitend met enthousiaste en gedreven therapeuten die beschikken over alle expertise en knowhow om je kwalitatief te kunnen behandelen.

Iedere collega-kinesitherapeut beschikt bovendien over gelijklopende competenties.

Zo kun je bij DELIE door eender welke therapeut worden begeleid.

MEET THE TEAM

Olivier Delie.

‘Het menselijk lichaam fascineerde me als prille tiener al. Tel daar mijn passie voor sport bij, en het hoeft niet te verbazen dat ik revalidatiewetenschappen aan de UGent ging studeren. Tijdens mijn studies deed ik praktijkervaring op op het hoogste niveau van het profvoetbal, bij het A-elftal van Club Brugge. Daar werden mijn ambities als sportkinesitherapeut nog meer geprikkeld. Nadat ik in 2008 was afgestudeerd en kort in andere praktijken had gewerkt, besloot ik op eigen benen te staan en richtte ik een eigen zaak op die volledig aan mijn visie beantwoordde: DELIE.

Via specialisatieopleidingen in manuele therapie in binnen- en buitenland en een uitgebreide, 2-jarige specialisatie in myofasciale dry needling breidde ik mijn expertise uit. Op dit moment verruim ik mijn kennis en vaardigheden aan de hand van de toegepaste kinesiologie. Als medeoprichter en coach werk ik binnen ADLETIX op blessurepreventie bij sporters. Ik benader elke patiënt op een eerlijke en persoonlijke manier, en bied altijd een luisterend oor.’

6 W1 A0596 bewerkt Leyla Hesna delie lr

Delfien Brugman.

‘Al van jongs af aan ben ik gedreven en sportief. Als 6-jarige begon ik met volleyballen en later, op mijn 15e, vertrok ik naar de topsportschool volleybal in Vilvoorde. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met kinesitherapie en van daaruit ontstond mijn interesse voor de job.

In 2017 studeerde ik af als sportkinesiste aan de UGent. Daarna haalde ik, terwijl ik al aan de slag was bij DELIE, een postgraduaat manuele therapie en dry needling. Ook vandaag nog blijf ik me bijscholen en leer ik nieuwe technieken aan. Ondertussen heb ik mijn carrière op het hoogste Belgische volleybalniveau achter de rug, en kan ik me helemaal focussen op het bijstaan van patiënten en sporters.'

6 W1 A0739 bewerkt Leyla Hesna delie lr

Charlotte Tack.

‘Ik studeerde in juni 2019 af als sportkinesitherapeute aan de KU Leuven. Mijn honger naar kennis is echter niet te stillen. Daarom werk ik momenteel de opleiding manuele therapie af en er staan al enkele nieuwe opleidingen in mijn agenda, waaronder dry needling.

Na 13 jaar intensief dansen maakte ik de overstap naar de triatlonwereld. Een volledige marathon lopen is mijn uitdaging in 2021. Naast mijn werk bij DELIE engageer ik me ook als trainer bij de Kortrijkse zwemclub KZK en geef ik tweemaal per week functionele ‘droogtraining’ aan de zwemmers.

Ik geef elke dag het beste van mezelf. De motivatie van de revaliderende patiënt/sporter en de grote vreugde bij elke kleine stap in de goede richting werken aanstekelijk.’

6 W1 A0866 Leyla Hesna delie lr

Jeroen Gonnissen.

'In 2021 studeerde ik af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de UGent. Tijdens deze 5-jarige opleiding vergaarde ik de nodige kennis en vaardigheden om mijn carrière als kinesist te starten. Toch blijf ik me continu bijscholen om elke patiënt of sporter nog beter te kunnen bijstaan.

Naast mijn werk bij DELIE, kan je me vaak terugvinden op de atletiekpiste waar ik mijn persoonlijke sportieve doelen tracht na te streven. In het verleden werd ik meermaals nationaal kampioen verspringen en steeds opnieuw probeer ik mijn grenzen te verleggen.

Tijdens mijn behandelsessies tracht ik de patiënt de nodige handvaten aan te reiken om zijn of haar belastbaarheid te verhogen. Dit in teken van de persoonlijke doelstellingen die gezamenlijk besproken worden. Een actieve aanpak wordt snel beoogd waardoor de sessies veelal voor een groot deel in de oefenzaal zullen plaatsvinden.'

6 W1 A1276 Leyla Hesna delie lr

Sofie De Mulder.

‘In 2021 studeerde ik af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de UGent. Nadien volgde ik een postgraduaat manuele therapie en de opleiding dry needling. Ik vind het belangrijk om me te blijven bijscholen om vanuit een breed perspectief te kunnen handelen.

Ik werk graag vanuit een actieve ingesteldheid waarbij oefentherapie onmisbaar is. Het geeft me enorm veel voldoening om samen met de patiënt te werken naar een gemeenschappelijk doel; al dan niet een sportief doel. Zelf haal ik veel energie uit het begeleiden van gemotiveerde en geëngageerde patiënten of sporters. Verder kan ik mijn batterijen goed opladen tijdens een zwemsessie of op avontuurlijke reizen.'

IMG 9732

Camille Desmet.

'Hallo daar! Mijn naam is Camille, en ik ben in 2021 afgestudeerd als kinesitherapeute aan de KU Leuven. Sindsdien heb ik met veel vreugde mijn passie voor dit vak verder ontwikkeld. Momenteel ben ik bezig met het behalen van een certificaat in dry needling en werk ik aan verschillende andere opleidingen om mijn kennis uit te breiden en te verdiepen.

Van kleins af aan deed ik waterballet op het hoogste niveau. Sinds enkele jaren ben ik gestopt en heb ik me toegelegd op het zelf geven van training. Deze passie voor sport brengt me ertoe om samen met mijn patiënten het hoogste niveau te willen bereiken tijdens een revalidatie. Samen streven we naar een leven vol beweging, comfort en plezier. Ik hoop dat jullie even gemotiveerd zijn als mij om in dit avontuur te stappen.'

IMG 9748

Kim Verschatse.

Office Manager DELIE

Kim